CLAAS ORIGINAL tilbehør

Pakken så du kan sove roligt.

Kamerasystemer, kabinetilbehør, frontvægte, dæk - se vores omfattende tilbehørsprogram.

CLAAS ORIGINAL tilbehør

Pakken så du kan sove roligt.

Kamerasystemer, kabinetilbehør, frontvægte, dæk - se vores omfattende tilbehørsprogram.

CLAAS ORIGINAL tilbehør - ideelt supplement.

Et alsidigt udvalg af frontvægte og et førsteklasses kamerasystem gør, at maskinen kan klare enhver arbejdssituation. Ergonomiske sæder, radioer og meget andet sørger desuden for høj komfort i kabinen, så lange arbejdsdage bliver behagelige.


Skarpt billede og robust kvalitet.

CLAAS kamerasystem PROFI CAM 3

Kameraløsninger fra CLAAS giver føreren de ekstraøjne, han har brug for – i enhver maskine, i enhver arbejdssituation. Da PROFI CAM 3 er opbygget i moduler, er det let at indstille – både på en enkelt maskine og på hele maskinparken. Den førsteklasses forarbejdning gør kameraet ideelt til alle typer landbrugsarbejde. Også ved våde og snavsede forhold.


Komfort er en hjælp under arbejdet.

CLAAS kabinetilbehør

Vi tilbyder fornuftigt tilbehør, der kan give en så behagelig arbejdsdag i kabinen som muligt. Brug vores sædebetræk, fodmåtter og radioer for endnu mere komfort i kabinen.


Til alle typer maskiner, til al brug.

CLAAS frontvægte

CLAAS tilbyder et bredt produktprogram til vægtfordeling. Du kan finde den rigtige frontvægt til enhver brug og til alle maskintyper. Med det nye DRIVE-IN koncept er det legende let at tilpasse frontvægten til, hvad traktoren har brug for - det tager kun et par minutter.


Løsninger med profiler.

CLAAS dæk

Inden for dæk har CLAAS et bredt sortiment, så der findes det rigtige produkt til enhver jordbundstype og køretøjstype.


Innovativt. Økonomisk. Skånsomt mod jordbunden.

CTIC dæktryksreguleringsanlæg

Jordbunden er i ordets bogstaveligste forstand grundlaget for enhver landbrugsproduktion. Beskyttelsen af jordbunden er derfor særlig vigtig og endog foreskrevet i lovgivningen. CLAAS kan tilbyde to dæktryksreguleringsanlæg: CTIC og CTIC 2800 (med ekstra kompressor).