CLAAS ORIGINAL hjælpestoffer

For en konsekvent CLAAS kvalitet

Vælg de smøremidler, net, batterier, folier, garntyper, kølervæsker osv., der passer til lige netop din maskine.

CLAAS ORIGINAL hjælpestoffer

For en konsekvent CLAAS kvalitet

Vælg de smøremidler, net, batterier, folier, garntyper, kølervæsker osv., der passer til lige netop din maskine.

CLAAS ORIGINAL hjælpestoffer - perfektion ned til mindste detalje.

Det er alfa og omega at bruge de rigtige smøremidler, så din maskine fungerer upåklageligt. CLAAS har et bredt udvalg af moderne motor-, gear- og hydraulikolier samt biosmøremidler og Fuel Economy produkter. Kølervæske og dieseladditiver afrunder produktudvalget. Udvalget af balleemballage og batterier er lige så stort.


Udregn prisen for en balle.

CLAAS balleemballager

Net, garn og folie fra CLAAS er gennemtestede på marken og er økonomiske. Alle produkter opfylder de høje CLAAS kvalitetskrav. De udsættes for omfattende tests, sørger for gnidningsløst arbejde og frigives udelukkende af produktspecialisterne fra CLAAS. Benyt dig af deres styrke.


Så maskinen er driftssikker.

CLAAS smøremidler

Skånsomme og effektive: CLAAS ORIGINAL smøremidler er præcist tilpasset til de mange maskindeles stigende krav. De dækker samtlige maskiner i CLAAS produktprogrammet og kan også anvendes til mange andre maskiner.


Til sommer og vinter.

CLAAS kølervæske

Til alle CLAAS traktorer, alle CLAAS høstmaskiner og alle CLAAS teleskoplæssere: CLAAS langtidsholdbar AGRICOOL kølervæske kan anvendes universelt. Kølervæsken beskytter motorens kølesystem mod korrosion, overophedning og frost og optimerer maskinens kølesystem.


Kraftfulde og præcise.

CLAAS batterier

CLAAS starterbatterier har førsteklasses værdier inden for kapacitet, koldstarteffektivitet og pålidelighed. Vores batteriprogram leverer altid maksimale ydelser, selv ved maskiner med mange elektriske installationer eller eksklusivt udstyr. Og det er ikke et mirakel, men et spørgsmål om teknik.